Deze snelle groentesoep met stokbrood en camembert staat binnen 20 minuten op tafel.
Ingrediënten: 400 gram gehakt
3 groentebouillonblokjes
1,5 liter water
zak soepgroente of gesneden groente. Kliekjes zijn ideaal.
Beetje zout en peper
Handje vermicelli
Meng 400gram gehakt met zout en peper. Breng 3 bouillonblokjes aan de kook met het water.
Maak balletjes van het gehakt en voeg deze toe. Laat zachtjes koken.
doe een handje vermicelli en de groente in de pan en laat dit allemaal onder af en toe roeren in 15 min gaar worden. Breng eventueel op smaak met wat zout en peper.
Ook erg lekker om een beetje maggiekruid erbij te doen, heb je dit niet zonder is ook erg lekker.
Snij ondertussen de stokbrood in plakjes en verwarm de camembert in de oven of op de barbecue. Tip, doe er bij het verwarmen een velletje aluminiumfolie onder. Mocht de camembert gaan lekken is dit zo weer opgeruimd. Het is ook erg lekker om wat tuinkruiden op de camembert te strooien en er voor het verwarmen wat stukjes knoflook in de steken.
Reacties
Een reactie posten