Helaas, Nederland heeft de wedstrijd gisteren verloren. Verstegen heeft een heerlijke oranje brulsaus op de markt gebracht die er gelukkig niet minder lekker door smaakt. Wij kregen een flesje en hebben dit uiteraard getest.
Zo aten we een heerlijke harde bol met pulled chicken en brulsaus.
En wat dacht je van een een heerlijk gevuld ei.
Deze maak je super makkelijk met een augurken en brulsaus. Ze waren net zo lekker als dat ze eruit zien.
Je maakt ze zo:
Kook de eieren. Laat ze afkoelen en haal het eigeel eruit. Maak dit fijn en meng met stukjes augurk. Voeg brulsaus toe naar smaak. Makkelijk toch?
Of eet het bij een lekkere snack of frietje. Meng het met een beetje magere slasaus voor een heerlijke dipsaus. Zoveel mogelijkheden.
Wij hopen dat de brulsaus te koop blijft want hij is te lekker om alleen nu te eten. Hebben jullie hem al geproefd?
Reacties
Een reactie posten