Do you have the meatballs to try it? Deze vraag werd mij gesteld. En wat denk je? Ik had ze, sterker nog ik heb ze want we gaan het nog een keer doen. Nu wil je vast weten wat.
Wij kregen de vraag om de beyond meatballs te proberen. Beyond meat balls zijn juicy, hebben de smaak en textuur van vlees maar dit is het niet want ze zijn helemaal plantaardig. Er zitten heerlijke italiaanse kruiden door en ze zijn binnen handomdraai gaar. We proefden ze met het hele gezin, er werd dus een flinke pan gemaakt want met 2 tieners erbij hoef je niet met kleine porties aan te komen.
Ik kan niet anders zeggen dan dat het goed in de smaak viel, bijna alles ging op. Note to myself, de volgende keer nog meer maken. En vanaf nu kan iedereen de beyond meatballs proberen dus ik zou zeggen op naar de Albert Heijn. Laat je me weten of je ze hebt geprobeerd? Dus nogmaals de vraag, maar nu aan jou: Do you have the meatballs to try it?
Het recept vind je hier:
Ingredienten:
-
2 pakjes beyond meat balls
-
Spaghetti voor 4 personen
-
1 prei
-
1 rode paprika
-
2 kleine uitjes of 1 grote ui
-
2 teentjes knoflook
-
1 pak passata 500gr
-
1 theelepel oregano
-
1 theelepel tijm
-
1 theelepel peterselie
-
1 theelepel basilicum
-
2 eetlepels ketjap manis
-
2 kleine eetlepels suiker
-
Snuf zout
-
Snuf peper
-
Klein beetje bakboter of olie
Bereidingswijze:
Snij alle groente fijn.
Fruit de ui en de knoflook zachtjes aan in een beetje olie
of bakboter. Voeg de overige groente toe en bak dit enkele minuten mee.
Meng de passata door de groente, voeg de kruiden, ketjap, suiker,
een snufje zout en een snufje peper toe en laat het geheel 15 minuten zachtjes
pruttelen. Voeg een snufje zout en peper toe.
Kook de spaghetti gaar volgens de instructies op de
verpakking.
Bak de beyond meat balls in een klein beetje boter in 7-8
minuten gaar, blijf ze regelmatig draaien.
Meng de meatballs door de tomatensaus en serveer het met de
spaghetti.
Reacties
Een reactie posten