Carpaccio wraps

Nu we nog steeds meer op huis zijn aangewezen moeten we het ons maar comfortabel maken. Kaarsje aan, leuke film en lekkere hapjes en drankjes. Of wat dacht je van een lekkere luxe lunch. Daarvoor zijn deze carpaccio wraps zeer geschikt voor. Makkelijk, lekker en super snel klaar.

Ook fijn voor de feestdagen en van te voren klaar te maken. Alleen nog even leuk serveren en je komt goed voor de dag.

Carpaccio vind je in de supermarkt op de versafdeling maar ook in de diepvries. Altijd bij de hand.

Ingredienten:

-        200 gram carpaccio

-        Truffelmayonaise

-        Rucola

-        4 wraps

-        Handje pijnboompitten

Bereidingswijze:

Smeer de wraps dun in met truffelmayonaise.

Leg hierop de plakjes carpaccio gevolgd door de pijnboompitjes en de rucola.

Rol de wraps strak op en zet ze vast met een prikker.

Wil je de wraps gebruiken als klein hapje wikkel ze dan strak in huishoudfolie en laat even liggen. Na een tijdje kun je de wraps uit de folie halen en snijden zonder dat ze weer open rollen.


Eet jij wel eens wraps? En wat doe jij er het liefst in?




Reacties