Triple chocolate cookies
-
250
gram roomboter
-
140
gram lichte basterdsuiker
-
140
gram rietsuiker
-
2
eieren
-
500
gram tarwebloem
-
1
zakje bakpoeder
-
125
gram gemengde fijngehakte of stukjes chocolade (wit, puur en melk)
-
Snufje
zout
Bereidingswijze
· Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur
zijn.
· Klop de boter zacht en meng de suiker
hierdoor.
· Voeg wanneer het een egaal mengsel is
de eieren toe en meng deze erdoor
· Voeg de tarwebloem toe met de
bakpoeder en het zout. Klop dit tot een egale massa.
· Roer de chocolade erdoor en maak
ballen van het deeg van ongeveer 5 cm doorsnede. Zet deze minstens 4 uur, of
langer, in de koelkast.
· Verwarm de oven voor op 175 graden
(boven en onder warmte) Bak de balletjes op 175gr in ongeveer 15 minuten gaar,
tot de koekjes goudbruin kleuren.
· Laat de koekjes op een rooster
afkoelen tot ze knapperig zijn
Reacties
Een reactie posten