Ik deed weer mee met de leuke foodblog swap namelijk swiepswoepswap van Mandy.
Ingrediënten:
250 g ongezouten roomboter
250 g witte basterdsuiker
100 g kristalsuiker
2 eieren
2 tl vanillearoma
300 gram tarwebloem
1 theelepel zout
75 gram kokossnippers
200 g witte chocolade, ik heb repen stuk gehakt maar je kunt ook chocoladedruppels of geschaafde chocolade gebruiken.
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C (160°C hete lucht) en bekleed een bakvorm met bakpapier. Heb je geen bakvorm/ brownievorm? Gebruik dan net als mij een ovenschaal.
Smelt de boter in een steelpannetje en roer als de boter gesmolten is de suiker erdoor.
Laat het mengsel een paar minuten afkoelen nadat de suiker er goed doorheen zit.
Klop de eieren en het vanille aroma erdoor
Voeg de tarwebloem en het zout toe en roer het geheel tot een egale massa.
Schep de kokos en de gehakte witte chocolade of chocoladedruppels erdoor en giet het beslag in de brownievorm.
Bak 40-45 minuten in het midden van de oven.
Laat het geheel helemaal afkoelen alvorens aan te snijden.
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten